Відомий стиліст створить сценічні образи для зірок концерту Ковчег "Україна"



До команди Ковчегу приєднався відомий стиліст, режисер-постановник Українського тижня моди, творець образів для Аліни Паш, Онуки та багатьох інших, шалений і неповторний Валєра Топал.

Разом із етнографинею Марічкою Квіткою вони створять неповторний стиль для зіркових учасників концерту – диригентки Оксани Линів, Джамали, Святослава Вакарчука. Аліни Паш, Юлії Саніної, Сергія Жадана. Чи вдасться їм створити щось оригінальне для гурту ДахаБраха, який відомий своїм вираженим впізнаваним образом – нехай це залишиться інтригою концерту 22 серпня. 

Валерій Топал – людина неймовірної харизми і смаку, з власним яскравим стилем. Він надає перевагу українським дизайнерам і вважає, що ми можемо пишатися власною модною індустрією. Серед його улюблених – «Anisimov» «Bevza», «Larisa Lobanova», «Litkovskaya». 

Улюблений колір – чорний і сірий. Стиліст вважає їх урочистими та "інтелектуальними". Часто поштовхом до створення образу стає якась незначна деталь – наприклад, перстень. Натхненний прикрасою, Валєра починає вибудовувати на перстені всю архітектоніку образу – одяг, стрижку, макіяж.

Побачити роботу дизайнера можна буде на концерті до Дня Незалежності Ковчег "Україна": Х століть української музики, що відбудеться 22 серпня о 21 год. на Софіївській площі у Києві.

Kovcheh
Address:ADDRESS STREET City, Country
Email:kovcheh.ukraina@gmail.com