артбук Ковчег "Україна"

"Ковчег" запускає передпродаж унікального артбука


Ми повертаємось!

На ваші численні прохання і з превеликою радістю оголошуємо святковий передпродаж нашого унікального артбука "Ковчег "Україна" – замовляйте на нашому сайті тут.


У перші дні повномасштабної війни ворог знищив наш склад у Гостомелі. Вони продовжують знищувати друкарні у Харкові. Вони поставили всю книжкову галузь України на межу виживання, але їм ніколи не знищити нашого духу і нашого культурного коду.
Артбук Ковчег "Україна" – ця книга має бути у кожного українця. Бо вона вмістила усю нашу культурну спадщину під однією обкладинкою: артефакти традиційної культури, шедеври професійного мистецтва, символи і архетипи, історичні постаті й видатні культурні діячі – усе те, що заслуговує на статус  «бренд України». Тиснення золотом, висічка-мережка, фактурні лаки, друк на прозорій і напівпрозорій основі, тканинна палітурка з суперобкладинкою із рисового паперу з золотим тисненням – наша спадщина вартує найкращої "поліграфічної рами".


Цей видавничий проект є архиважливим для України, особливо в контексті останніх подій. Адже ми – країна з розмитою ідентичністю, що досі оговтується від наслідків колоніального статусу протягом останніх століть. Досі багато наших співвітчизників мало знайомі з культурною спадщиною України, вважають її другосортною, вторинною по відношенню до культури метрополії.

 Це популярне арт-видання має перезавантажити культурні стереотипи про Україну, продемонструвати масштаб і велич усієї її культурної спадщини, відкрити широкому загалу відомі тільки вузькому колу спеціалістів унікальні культурні артефакти.

Видання має стати книжковою візитівкою України, офіційним державним подарунком-символом.

Лімітований тираж – встигніть замовити до свят з великою знижкою! Це перший комерційний наклад, адже раніше книга була видана в межах гранту УКФ лімітованим тиражем виключно для бібліотек та диппредставництв.

Запланований вихід книги – січень 2023.

Книга, яку треба вивчити напам’ять, – якби кожен українець знав бодай те, що є в цій книзі, впізнавав ці імена, артефакти, картини тощо, то ми б жили в геть іншій країні.

Kovcheh
Address:ADDRESS STREET City, Country
Email:kovcheh.ukraina@gmail.com